Dans

Verdiepingsmiddag Soefi Elementen Ritueel

Aanvang: 
zaterdag 11 maart 2023 om 13:45
Einde: 
zaterdag 11 maart 2023 om 17:30
Organisator: 
Soefi Beweging - Soefi Elementen Ritueel
Contactpersoon: 
Daulat Rosdorff
info@soefielementenritueel.nl
Locatie: 
Theosofisch Centrum
Kosten: 
Een vrijwillige bijdrage van ad €20,- is gewenst (4x: 1 seizoen)

Het Soefi Elementen Ritueel is een mystieke ervaring. Het vormt een combinatie van dienst, gebed, gewijde dans, klank, kleur en ritme, adem en symbolenleer. Deze middag gaat dieper in (op de verschillende onderdelen van) het Elementen Ritueel (Tonen, Stappen, Wazifa’s, Houdingen en Zinnen van de 5 Elementen, Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether) en de ervaring zelf.

De stilte in jezelf.’ Het Elementen Ritueel gaat in wezen om het vinden van de stilte in jezelf te midden van de werking van de Elementen in je lichaam, gedachten en gevoelens. Dit maakt dat je inzicht krijgt in de invloeden van de vijf Elementen en hoe je daarmee om kunt gaan met de mensen om je heen.

Wat is de stilte in jezelf? Dat is de ziel die verbonden is met het Eeuwige Licht (het Goddelijke), onberoerd door lichaam, gedachten en gevoelens die benvloed zijn door de Elementen. De ziel laat zich niet leiden door de Elementen, maar door het licht van de Geest van Leiding.

Het Elementen Ritueel is een disciplinaire bewustwordingsreis naar jezelf, de rust en vrede in jezelf en tegelijkertijd naar je doel, het een zijn met God. Het Elementen Ritueel is de Weg naar de Ziel.

-----------------------------

De bijeenkomst duurt van 14:00 uur (aanvang) tot 17:30 uur (inclusief helpen opruimen) in de Ashrama van het ITC te Naarden. Inloop vanaf 13:45 uur.


 
Meer informatie:  
www.soefielementenritueel.nl
Wat zijn dit voor knoppen?