Retraite / studiebijeenkomst

Verdiepingsdag Zira’at Katwijk

Aanvang: 
zaterdag 6 mei 2023 om 10:00
Einde: 
zaterdag 6 mei 2023 om 17:00
Organisator: 
Hayo Huizinga
Contactpersoon: 
Hayo Huizinga
06-41343474
hayohuizinga@kpnplanet.nl
Locatie: 
Universel Murad Hassil
Kosten: 
€50 of € 60 of €70 naar dragakracht

When I open my eyes to the outer world I feel myself as a drop in the sea. And when I close my eyes and look within, I see the whole universe as a bubble raised in the ocean of my heart” (Murshid Hazrat Inayat Khan) Op zaterdag 6 mei 2023 organiseert Ziraat Nederland en Vlaanderen een dagprogramma van twee dagdelen van verdieping en verbinding in de Murad Hassil in Katwijk aan Zee. Ontvangst in het Wakilhuis vanaf 10.00 . Begin 10.30. Einde tegen 17.00 uur. We zijn op de juiste plek, in deze tuin, in deze omgeving. Het is daar, waar Liefde ons zeker kan vinden. “Van mijn Geliefde ben ik, en naar mij gaat zijn/haar/het verlangen uit”. Hooglied 7:10.

Dragers van deze dag zijn Noor Helweg en Hayo Huizinga en er is veel muziek

Dans mee, beweeg mee, daal af in de diepte, bewerk de grond van je hart, luister en voel het vernieuwen en groeien in de tuin van de Geliefde. “Opdat we elkaar een beetje meer liefhebben”. In de realiteit van vandaag de dag, in de waan van de huidige tijdgeest, wordt liefde overwoekerd door eigenbelang en raakt de Liefde bekneld, en lijkt Liefde afwezig. Hoe kunnen we de liefde weer oplichten en laten bloeien?

De kern visie van Ziraat is: de grond van ons hart te bewerken. Wij mensen zijn de verbindende schakel tussen hemel en aarde en kunnen onze hart ruimtes opnieuw verkennen. Met hoofd, hart en buik, en met huid en haar gaan we Liefdeskracht ontvangen, beminnen en doorgeven. In dynamische wederkerigheid met elementen, levende wezens en elkaar.
Kosten voor deze dag zijn naar draagkracht: € 50 - € 60 - €70. Graag overmaken op bankrekeningnummer NL26 INGB 0001646709 ten name van Stichting Inayatiyya Nederland. Betaling is tevens bewijs van deelname. Geld mag geen belemmering zijn. Neem dan contact op met Hayo Huizinga - hayohuizinga@kpnplanet.nl hierover.

Ook graag melden dat je je hebt opgegeven bij Hayo Huizinga.

Wij bieden een maaltijdsoep, brood en humus. Neem wat mee om te delen als je wilt.

 
Wat zijn dit voor knoppen?